Over ons

Autorijschool Atlas


Autorijschool Atlas is al jaren de rijschool van het Gooi en Vechtstreek voor rijlessen van hoge kwaliteit. Wij zijn een ervaren en dynamische rijschool waar veiligheid, deskundigheid, professionaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring in het vak en op de weg. Ze kunnen jou de begeleiding bieden die het best bij jou als persoon past. Van tevoren krijg je een indicatie van het aantal uren dat je nodig zal gaan hebben voor het behalen van je rijbewijs. Dit aantal uren zal na een aantal lessen eventueel nog aangepast kunnen worden, zodat jij altijd een rijopleiding hebt die op jouw behoefte is afgestemd. Onze rijinstructeurs zorgen er altijd voor dat jij je op je gemak kan voelen. Door jou pas af te laten rijden wanneer jij hier klaar voor bent, zorgen we ervoor dat jij ook vertrouwen hebt in zichzelf.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 06-14308733 of stuur een mail naar rijschoolatlas@gmail.com. Via onderstaande link kan je je eenvoudig aanmelden voor een proefrit.
        
Floren WoottonFloren Wootton
16:48 18 Feb 22
Nadat ik was gezakt bij mijn vorige rijschool ben ik naar Mo( rijschool Atlas) gegaan omdat een vriendin mij dat aanraadde, en dat is echt een van de slimste dingen die ik ooit heb gedaan ( naar Mo toe gaan). Als je een rij instructeur wil hebben die alles op alles zet om jouw te laten slagen, dan moet je hier naartoe. Hij geeft super begeleiding en zorgt er gewoon voor dat je helemaal klaar bent voor je praktijk examen!!
Job JasperJob Jasper
14:49 11 Feb 22
Fantastische rijschool! Ik ben erg positief over de instructeurs en de manier van lesgeven. Ik ben daardoor ook in één keer geslaagd!
Pepijn Looren de JongPepijn Looren de Jong
11:11 08 Feb 22
Mo is echt de beste rijleraar die er te vinden is. Hij zorgt ervoor dat je altijd op je gemak voelt en dat het gezellig is. Rijschool Atlas is echt een aanrader!
Robin JansenRobin Jansen
09:58 07 Jan 22
De autorijschool Atlas is echt een aanrader! Mo is de aller liefste, leukste en beste rij leraar die je maar kan wensen. Hij geeft je veel zelfvertrouwen doordat hij altijd zo positief is. Mo heeft veel ervaring en geeft altijd goede tips. Hierdoor ben ik ook in 1 keer geslaagd. Dank je wel Atlas en Mo! :)
Alex JansenAlex Jansen
09:50 07 Jan 22
Mijn dochter is na de rijlessen van Mo in 1 keer geslaagd. Mo is super vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Houd goed contact met de ouders. Atlas is echt een aanrader. Wij zijn zeer tevreden!
js_loader


GESLAAGDE LEERLINGEN

Nu je rijbewijs halen

Wacht niet langer en begin nu aan het halen van je rijbewijs

Proefles aanvragen Meer informatie
PROEFLES BOEKEN