Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan graag contact met ons op!

Contactformulier

      
  Floren WoottonFloren Wootton
  16:48 18 Feb 22
  Nadat ik was gezakt bij mijn vorige rijschool ben ik naar Mo( rijschool Atlas) gegaan omdat een vriendin mij dat aanraadde, en dat is echt een van de slimste dingen die ik ooit heb gedaan ( naar Mo toe gaan). Als je een rij instructeur wil hebben die alles op alles zet om jouw te laten slagen, dan moet je hier naartoe. Hij geeft super begeleiding en zorgt er gewoon voor dat je helemaal klaar bent voor je praktijk examen!!
  Job JasperJob Jasper
  14:49 11 Feb 22
  Fantastische rijschool! Ik ben erg positief over de instructeurs en de manier van lesgeven. Ik ben daardoor ook in één keer geslaagd!
  Pepijn Looren de JongPepijn Looren de Jong
  11:11 08 Feb 22
  Mo is echt de beste rijleraar die er te vinden is. Hij zorgt ervoor dat je altijd op je gemak voelt en dat het gezellig is. Rijschool Atlas is echt een aanrader!
  Robin JansenRobin Jansen
  09:58 07 Jan 22
  De autorijschool Atlas is echt een aanrader! Mo is de aller liefste, leukste en beste rij leraar die je maar kan wensen. Hij geeft je veel zelfvertrouwen doordat hij altijd zo positief is. Mo heeft veel ervaring en geeft altijd goede tips. Hierdoor ben ik ook in 1 keer geslaagd. Dank je wel Atlas en Mo! :)
  Alex JansenAlex Jansen
  09:50 07 Jan 22
  Mijn dochter is na de rijlessen van Mo in 1 keer geslaagd. Mo is super vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Houd goed contact met de ouders. Atlas is echt een aanrader. Wij zijn zeer tevreden!
  js_loader
  PROEFLES BOEKEN